вівторок, 22 вересня 2015 р.

Жоржини/Dahlias

Майже випадково :) недільна прогулянка Печерськими пагорбами привела нашу веселу компанію до ботанічного саду. І майже одразу зі входу ми потрапили на квітучу ділянку "Пори року".
Blog Widget by LinkWithin

неділю, 20 вересня 2015 р.

The day impression

Найяскравіше враження цього осіннього (такого літнього!) дня...
Далі буде...:)))
Blog Widget by LinkWithin

середу, 16 вересня 2015 р.

Autumn. Осінній посткросінг

Осінній день... Сонячний або дощовий... І коли радує теплом, і коли примушує дощем залишатися в затишній оселі... Здається, ці маленькі сюжети змогли передати осінній настрій :)
Нарешті вишила два сюжети з улюбленого збірничка "500 Cross-Stitch Blocks", автор Anna Davidson.
Вишивка на льоні Belfast 32ct натурального кольору та Summer Khaki.
Не буду розповідати про перипетії створення листівок, бо я не то шо чайник, а взагалі з папером ніяк не товаришую (от інша справа ниточки, тканини або мікросхеми:))).
Листівки полетять до Тетяниної галереї, а потім адресатам)))
Blog Widget by LinkWithin

неділю, 13 вересня 2015 р.

Новеньке

Ось і осінь...
Вертаюся до рукоділля...
Цьогорічна літня спека якось вибила із звичайної колії, змусивши відкласти вишивальні плани. Тож і не дивно, що мені дуже сподобалося це сердечко, і я забрала у Ані наборчик для органайзера.

 Вишивала сердечко Аніна мама, через одну ниточку основи, гобеленовим швом у дві нитки муліне. Бачили ви б виворіт! Неймовірно акуратний!

 А вийшов у мене органайзер не для ниток, а для гачків, маленька книжечка 15х18 см (в розвороті 30 см). І хоча я до плетіння гачком раніше ставилася досить прохолодно, цього року мене так захопили роботи Лєни, що довелося купувати нові гачки, маленьких розмірів.

Найтовщий, 9мм гачок, навмисне заховала у згин, щоб його не було "видно".
Почала новий проект White Lily Blanket, правда, зі старих ниток і різних залишків, тому поки що не знаю, чи вийде плед, чи покривало.

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...