четвер, 28 квітня 2016 р.

Великодній обмін пінкіпами :)

Вчора до мене прилетіло пасхальне яєчко-пінкіп від Марини! Воно таке красиве! І до того ж  улюбленого нашого з донькою червоного кольору!
Blog Widget by LinkWithin

CAS. 5 етап. Фінал

Останнє завдання СП "Фабрика CAS"у", остання листівочка для проекту...
Я вже думала не брати участь, бо з ОЕ цього етапу (дотси та/або вирубка) в мене не дуже склалося - вирубки не маю, висічок підходящих теж, а емалеві краплі також ще у списку бажань :)
Але натхнення - то така примхлива справа... Не знаєш, звідки й береться... Голова майже не думає - руки самі роблять :)   

Blog Widget by LinkWithin

понеділок, 25 квітня 2016 р.

НП "Блокнот". І етап. Спроба №1

 
Ось і розпочався чудовий навчальний проект "Блокнот", а експерти вже дали стільки цікавої інформації, що хочеться спробувати все підряд :)
Blog Widget by LinkWithin

неділю, 24 квітня 2016 р.

Кольори весни


Blog Widget by LinkWithin

суботу, 23 квітня 2016 р.

CП "Носики-курносики". 3 етап

Сьогодні ледве згадала, що спливає термін третього етапу проекту "Носики-курносики" :)
Завданням етапу було зробити кишеньки для фотографій. Мій розворот буде містити фотографії 3-го місяця життя, - а вони всі різнопланові, - тому він досить невибагливий, з двома кишеньками.
 
Blog Widget by LinkWithin

пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

Неймовірна цукерка від Надії!

Надія, хазяйка блогу "Скрапомама", за творчістю якої я давно слідкую і захоплююся (особливо її фотографією), розігрує дуже щедрий подарунок - сертифікат у 500 грн. на покупку в магазині СкрапЕго.  А там такий вибір різноманітних скрап-матеріалів! А мені багато чого потрібно для творчості :))) Тож буду сподіватися на прихилність удачі!!!
А ще у Надії дуже цікаві майстер-класи, які вона викладає у Youtube. Підписуйтесь!!!
Blog Widget by LinkWithin

четвер, 21 квітня 2016 р.

CAS. 4 етап

З кожним етапом завдання СП Фабрика CAS'у стають усе складнішими та цікавішими. Цього разу це було створення резист-ефекту та кейсинг. Для першого засобів та матеріалів у мене поки що немає))), тому довелося міркувати над кейсингом. А через те, що копіювати я не полюбляю, то створилося в мене таке:

Blog Widget by LinkWithin

пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

CAS. 3 етап

Завданням 3 етапу була пір"їнка та робота зі скетчем. Як же ж надихають чудові роботи дизайн-команди та учасниць! 
А мої пір"інки поки що до мене не доїхали, хрестиком вишити я вже не встигну)), тому моя робота - зі скетчем.

Blog Widget by LinkWithin

Навчальний проект "Блокнот"

 
У челендж-блогах Скрап Мир та Cherrylana Designs стартував безкоштовний навчальний проект "Блокнот", анонсований ще у лютому. А через те, що ця тема мене зараз цікавить найбільше, то його початку я чекала з великим нетерпінням!
Перша спроба створення блокнотів в мене виявилася досить вдала, проте хочу навчитися робити блокноти "з нуля". І цікавлять різні напрямки - і планери, і софтбуки, і щоденники, і артбуки.
Але у першу чергу я вирішила створити щось на кшталт "Контрольного журналу" для своєї доні, ідею якого я побачила у блозі Скрап-Миру. Такий контрольний журнал я хочу створити і для себе, бо веду його зараз у звичайних файлах у м"якій папці, що не дуже зручно; а списки щоденних справ записую у різних блокнотиках або й просто на папірцях. Хочу трохи це систематизувати.
Я вже в передчутті чудових майстер-класів експертів проекту, які будуть ділитися знаннями та секретами цієї справи!
Blog Widget by LinkWithin

середу, 13 квітня 2016 р.

Notebooks & Veronique


Минулий тиждень відзначився для мене ще двома особистими досягненнями: я зробила свої перші блокноти, і вони були зроблені на продаж.  І вже тішать своїх італійських власниць :)
Звичайно ж, мені важко зрадити Веронік, її дизайни хочеться вишивати і вишивати!

Blog Widget by LinkWithin

вівторок, 12 квітня 2016 р.

Майстер-клас з Юлєю Гаєвською

 
В цю суботу мені повезло побувати на майстер-класі у Юлі Гаєвської. Юлєчка якраз пропонувала створити багатошарову листівку з використанням матеріалів і технік, які я до цього часу лише мріяла спробувати.
Blog Widget by LinkWithin

неділю, 10 квітня 2016 р.

CAS. 2 етап


Ідея цієї листівки була в мене ще з першого етапу CП, коли я знайшла старі дитячі штампи з фермою. Акварельне тло було зроблене теж досить давно, після придбання аква-спреїв Фабрики Декору весняної гамми. Бракувало лише принагідного напису. Такий знайшовся в колекції Lesia Zgharda. І як чудово, що кольори палітри (завдання другого етапу) співпали з моїми улюбленими :)
Використані аква-спреї: Солнечное утро, Манго, Розовый фламинго, Весенняя листва, Яркая бирюза.
Баннер другого етапу
 

Blog Widget by LinkWithin

суботу, 9 квітня 2016 р.

CП "Носики-курносики". 2 етап

 Ніяк не можу позбавитися студентської звички здавати роботу в останню мить :)
Сьогодні був дуже насичений день, наповнений новими знайомствами, враженнями, знаннями, практикою; і дуже великою була спокуса не робити розворот для другого етапу СП. Але... 
Сердечки - ОЕ цього етапу. В мене це чіпбордикові сердечки від Вензелика, пофарбовані акриловою фарбою, зверху через трафарет нанесена біла текстурна паста Фабрики Декору. Завдяки Юлі, тепер я паст не боюся:)
Червоне сердце у зайчика здається не зовсім доречним, але на фотографіях до цієї сторіночки червоний присутній. Ще потрібно десь знайти анкера пастельних або білих кольорів.


На цьому розвороті використала два аркуші паперу від Scrapmir.

На лівій сторіночці - Зефір з колекції Baby Girl.

Тут розміститься 5 фотографій 9х13.


На правій сторінці - двосторонній аркуш Фантазія з нової колекції Little Bunny.

Тут розміститься 7 фотографій 9х13.

А усі карточки, написи та вирізалочки - звичайно ж, з колекції Baby Shabby Фабрики Декору, яку я взяла для основи для цього альбому.











Баннер проекту:

Blog Widget by LinkWithin

суботу, 2 квітня 2016 р.

СП "Носики-курносики". І етап


Ось і перші сторіночки до нового спільного проекту по створенню альбомів. Він дуже вчасно розпочався, бо я все ніяк не наважувалася сама. Тим більше, що формат 19,5х19,5 см для мене новий.
Альбом буде для моєї доні Катрусі, від народження і до 2х років (бо цілих 11 розворотів), і перші сторінки якраз і присвячені першим дням і виписці з роддому.
На лівій сторінці планується 5 фото 9х13 і ярличок для запису інформації про народження.
 
На правій сторінці - м"яка текстильна рамочка (завдання першого етапу) також для фотографії 9х13, а під нею - місце для маминих скарбів :)
Шикарна колекція паперу "Бебі шеббі" від Фабрики Декору, але, вочевидь, набору з 9 листів 30х30 мені вистачить розворотів на 5, або й менше. Потрібно докупити ще паперу.
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...