вівторок, 5 травня 2015 р.

Пора тюльпанів



Поки інші змагаються у вишиванні мініатюр, покажу свою гігантоманію :)


А передісторія появи цього панно з тюльпанами така: через кілька місяців після народження доні у мене почалася справжня "ломка" без голки, ниток та полотна :)   І тому взяла перший-ліпший роздрукований з інтернету дизайн і при будь-якій нагоді "вгамовувала спрагу". От букетик і вийшов 50х42 см від хрестика до хрестика :)))
Довго думала, куди ж-то таку завелику красу:) пристроїти. А як замінили доні маленьке ліжко на велике - вирішила зробити таке собі узголів"я. Простібала все вручну. Окрема гордість - окантовка та рівненькі кутики:)  Розміри - 90х70 см. Отак виглядає над ліжечком:
Наволочки двох подушок пошиті із залишків клаптиків Layer Cakes колекції "Coquette" Moda, який я спеціально купувала на покривало для ліжка. Покривало (точніше, його верх) зшите вже давно. Тепер треба набратися духу (і мотивації) простібати!!! та дошити :)))   Мотивацію доробити це панно, з минулого року, знаходила за допомогою Лєниної гри, яку вона проводить на  Ravelry :)

І наостанок - ще один букет тюльпанів, вишитий для подарунку:







Blog Widget by LinkWithin

4 коментарі:

  1. Скільки краси одразу і багато! Якийсь тюльпановий пост :) Шиття для мене це недосяжна мрія, а саме таке акуратне. Й так підібрано гарно горошки на ліжечку і смужки на панно - нібито з однієї колекції! Одразу видно - ліжечко маленької принцеси, маминої доці!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оксано! Так, дуже люблю тюльпани! Намагаюся кожного року подивитися колекцію нашого Ботанічного саду.
      О, "підбирається" дуже підсвідомо, ненавмисне :))) Може, тому що подобаються такі ніжні весняні кольори :) І те, що купується для творчості з матеріалів - теж обирається за такою ж "підсвідомою" ознакою. :)

      Видалити
  2. Скільки тюльпанів - і вишиті не поступаються живим у кольорах та формах :)
    Вкотре позітхаю захоплено, бо розмір панно "від хрестика до хрестика" вражає - скільки ж ти його шила? Тканини дібрані зі смаком, такі веселі, свіжі відтінки!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тоню, пора така, тюльпанова! :)
      Шила, мабуть, кілька місяців, точно не пам"ятаю... Головне, що це допомагало відпочити і розслабитися після безсонних ночей... А хрестики великі, тому й вражає :)))
      От ще мені залишилося покривало дошити - там взагалі веселуха з кольорами!

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...