середу, 9 грудня 2015 р.

Новорічна казка

Щось із черговим вірусом повз мою увагу пройшли і День волонтера, і День ЗСУ...
Хочу познайомити вас із чудовою майстринею Оленою Запорожцевою, Барварискою, яка не тільки створює милих і добрих ляльок, але й активно допомагає армії та діткам Бахмутського інтернату.
Завдяки їй в минулому році і з"явилися ці ялинкові прикраси для діток воїнів батальону "Київ", які захищали нашу країну на сході.

А це - лляні мішечки, у які було складено іграшки. Жаль, що я зробила тільки 20 штук, на більше не вистачило льону.
Отакі получились подаруночки.
P.S. Зараз я збираюся непотрібні мені рукодільні журнали, журнали з вишивки крестиком (вірус їх купівлі в мене пройшов ще в середині 90-х) та нитки муліне передати до інтернату. В кого також є бажання звільнитися від непотрібних вже журналів, та жаль їх викинути - приєднуйтеся!
Blog Widget by LinkWithin

8 коментарів:

  1. Ти така молодець! :) Пам"ятаю ці іграшки, так як одне сердечко живе в мене дома, на ялиночці! :)
    Жалко, що в мене нічого підходящого не має для інтернату, я часто проводжу ревізію своїх запасів та дарую їх дуткам в селі, щоб вишивали :)

    ВідповістиВидалити
  2. Натуля, вітаю тебе з Днем Народження, хоча вже й пройдешнім)) Всього тобі самого-присамого найкращого: натхнення, любові, радості, позитиву та невичерпної енергії! Хай все у тебе буде добре! Зі святом!!!
    І да, подарунки просто чудові. То прекрасна робота, Нат! ;-)

    ВідповістиВидалити
  3. И мешочки, и игрушки - все просто восхитительно!

    ВідповістиВидалити
  4. Нат, ты куда пропала? :)
    Я написала тебе на почту еще в субботу - могут отдать подборку Креативного рукоделия, 22 номера. Смотри, чтобы кто-то не увел другой...
    Плюс у меня еще 1 книга нашлась на отдачу, могу ее принести на встречу 20 дек. Ты когда планируешь передавать в интернат?

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...