понеділок, 23 листопада 2015 р.

Зимовий чай.

Заварюю суничну ягідну гілочку з чаєм і пригадую, як ароматом цього запашного букетика була наповнена кухня влітку...
Blog Widget by LinkWithin

15 коментарів:

  1. Наталя, дякую що нагадала - в мене стотищ світлин з суницею з літа не відредаговані ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Редагуй, Юлю, і нам показуй, бо в мене були вже напівзасохлі, поки я здогадалася їх сфотографувати :)

      Видалити
  2. Відповіді
    1. :)))
      А в мене найулюбленіший - з карпатським чабрецем )))

      Видалити
  3. Все, я йду до тебе на чай! Зустрічай))))

    ВідповістиВидалити
  4. Смачного! Нехай спогади будуть ароматними, ніжними, а ще корисними;)

    ВідповістиВидалити
  5. А я люблю в черный добавить чуть-чуть чая масала ( правда люблю, не выпедриваюсь). А из наших мятный и суничку!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О! Про чай масала вперше чую, треба покуштувати :) Колись відкрила для себе червоний ройбос (ройбуш) з пелюстками соняха, але такий склад ніде не можу більше знайти.

      Видалити
    2. а мені шось той ройбуш не сподобавлся совсім :\
      я ось думаю, що аромат суничок був би дуже класним доповненням до молочного оолонгу!...мммм...смакотааа :)

      Видалити
    3. О, треба спробувати ще й молочний оолонг - навіть не знаю, що це.:)
      А з ройбушів мені до смаку був Ройбуш Самурай, і до нього пасувало моє улюблене варення сливи з яблуками :)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...