четвер, 26 листопада 2015 р.

Моя перша виграна цукерка!

Нарешті відправила дитину в садочок і маю вільну хвилинку трошки почитати блоги й самій щось написати :)
Покажу два тижні тому одержану смачнющу цукерку від Тетяни за участь у Творчому осінньому посткросінгу.
По-перше, шикарний льон-рівномірка! і муліне DMC осінніх кольорів (в мене таких ще не було)! По-друге, наборчик штампиків, чорнил, квіточок, брадсиків!
Дизайнерський папір та картинки для створення листівок!
Чудовий блокнот для мрій з кольоровими стікерами! До речі, обожнюю блокноти, обожнюю складати списки різних справ, а для рукодільних щотижневих планів дотепер користувалася лише тоненькими блокнотиками з відривними сторінками. Блокнот уже активно використовую саме для рукодільних справ!
А ще Танюша мені прислала чудову осінню листівку з теплими побажаннями!
Порадувала й мою малечу - Катруся одержала неймовірно гарні браслетики!
Ця дівчина на листівці мені нагадала одну сімейну фотографію. Коли я була у восьмому класі, до нас в гості приїхали зі Львова дідусь й мамин молодший брат. І ми ходили у фотоательє і робили кольорове фото. І хоча моє довге волосся не було рудим, на цій фотографії воно вийшло саме таким, як на листівці :)

Танюшо, дякую за такий щедрий подарунок!!!
Blog Widget by LinkWithin

10 коментарів:

  1. Дякую, дівчата, за привітання!
    Цукерка дійсно дуже чудова!

    ВідповістиВидалити
  2. Поздавляю!

    Если хозяйка блога не возражает, хочу пригласить все желающих поучаствовать в акции "Порадуй другого!" http://pyrographybyiuliiaburdin.blogspot.co.at/2015/11/blog-post_18.html

    ВідповістиВидалити
  3. ой, Наталочка, рада, що все сподобалось :) і особливо рада, що ти справді користуєшся блокнотами :) я їх хоч і дуже люблю, але якось зовсім не вмію їми користуватись :) тобто я забуваю туди щось записувати :)) якось блокнот завжди не під рукою..а якщо щось запишу, то обов'язково забуду що і коли записала :))

    І ще рада, що Катрусі до вподоби браслетики :) Моя Софія їх дуже полюбляє :) і знаєш, я якось стояла, перебирала їх в коробках і не могла визначитись з гамою..вибрала такі, прийшла додому і тут збагнула, що весь подарунок осінній, і браслетики підсвідомо також вибрались осінніх кольорів :)

    Ото така історія :)

    П.С.: може ти ще встигнеш в солодкому обміні прийняти участь? ;) планую завтра з'їздити на МЕДВІН, може щось гарне в подаруночок придивлюсь :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, я обожнюю записувати плани, а потім викреслювати зроблене! :)
      Для солодкого посткросінгу вже три мініатюрки готові, четверту сьогодні дошию :) Я б уже давно вишивочки показала, але ж їх треба оформленими показувати?
      Завтра теж планую за оформленням та подаруночками на виставку завітати, десь на 10.30-11.00. В тебе ж є мій телефон? :)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...