четвер, 21 квітня 2016 р.

CAS. 4 етап

З кожним етапом завдання СП Фабрика CAS'у стають усе складнішими та цікавішими. Цього разу це було створення резист-ефекту та кейсинг. Для першого засобів та матеріалів у мене поки що немає))), тому довелося міркувати над кейсингом. А через те, що копіювати я не полюбляю, то створилося в мене таке:

Перебираючи свій неповний десяток штампів, я зупинилась на зернятках кави від Cherrylana Design і згадала, що в них є ще дуже надихаючі для кавоманів написи (котрих, на жаль, ще немає в моєму арсеналі). І з"явилася листівка для мами, великої поціновувачки цього напою, для якої приготування і пиття кави є цілим ритуалом. До того ж, мама у свої 70 років не сидить на місці, весь час у русі, може бути у десяти різних місцях за день, допомагає нашим з сестрою сім"ям, родичам, друзям у різних справах.
Тож заклик для неї - трішки пригальмувати і насолодитися улюбленим напоєм :)
Тло центральної частини зроблене дитячими акварельними фарбами, штампики розмальовані тією ж коричневою фарбою, написи виконані фломастером. Колір кардстоку - майже Turquoise - вибраний теж з натяком - мама найбільше любить каву по-турецьки.
І баннер 4 етапу



Blog Widget by LinkWithin

2 коментарі:

  1. Голубой, крафт и коричневый - классическое сочетание! Спасибо, что творите вместе с Фабрикой Декора!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...