пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

Journey Canvas/Кримські подорожі

Усім привіт!
Скажіть мені, чи любите ви вирушати у подорожі? Не у заплановані заздалегідь, із заброньованими готелями та білетами на літак чи потяг. А приймаючи рішення спонтанно, зібравши легкий рюкзак вдень, ввечері вже споглядати пейзажі з вікна автобуса чи поїзда?
Такі поїздки я дуже люблю. І не тільки туристичні, а й коротенькі відрядження по роботі в інші країни. Вони дають такий заряд бадьорості, відпочинку, здається, проходить не кілька днів, а кілька тижнів.

Цей мій холст якраз про таку подорож до Криму на початку 2000х. Одна з моїх гарних знайомих була почесним гостем на фестивалі Республіка Каzантип. І підбила мене приїхати на фінальне шоу. Я швиденько взяла тижневу відпустку і поїхала у невідомість...
Добре, що тоді вже були мобільні телефони, хоч і без навігаторів:) 

А після феєричної (ні, ні, усе було пристойно))) доби на танцполах і пляжі ми вирушили до Євпаторії, де у моєї знайомої були знайомі фотографи).
Виявилося, що один з них цікавиться аномальними зонами Криму, склав детальну карту і навіть показував нам фотографії з НЛО:). Ми, звичайно, жодному слову і кадру не повірили... А дарма...
Вирішено було невеличкою компанією на двох машинах проїхати по цих місцях. Чотири дні і три ночівлі... Сотні кілометрів складних доріг. Море, степ, ліс, гори... Казкові пейзажі...
mixed media canvas

 На фото - верхнє плато Чатирдагу. Мене спіймали:)
mixed media canvas
Взагалі, цікаво було в компанії професіоналів: спостерігати за тим, що вони знімають, які ракурси вибирають, одразу вивчати налаштування свого фотоапарату. А ще - влаштувати фотосесію для них самих! 
І моя любов - квіти і травичка. Третину плівок я витратила на кримську флору. Тому на моєму полотні - польові трави.

Цей холст 20х20 см я створила для третього етапу СП "Magic school".  Завдання уроку "Зіллєваріння" - використання слова або фраз. А також створення фону спреями.
Нелегке видалося для мене завдання. Починаючи навіть взагалі зі слова "холст". Дуже довго я не могла до нього підступитися... І ось нарешті і цей страх подолано!
Про роботу зі спреями на маленькому холсті навіть не буду нічого казати... Не рахувала кількість разів, як я їх витирала вологою серветкою, коли вони бризкали не  в потрібному напрямку:).

Використані спреї Фабрики  Декору "Охра" та "Яркая бирюза" та ScrapEgo "Moкко". Також біла текстурна паста та новий грунт для фарб на водній основі від ФД.
Чіпборд від Вензелика та штампи від Lesia Zgharda: набір "Гілочки", "Фотоплівка" та "Рукописний текст".

Банер проекту:

Blog Widget by LinkWithin

9 коментарів:

  1. Холст вийшов дуже теплий, навіть більше - спекотний. Вітаю з новою роботою.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дакую, Наталю! Значить, вдалося передати атмосферу кримського літа!

      Видалити
  2. Отличная работа! Холст в этой цветовой гамме передает одновременно и жар, и легкий ветерок лета.
    Спасибо, Ната, что поделилась своим талантом в Галерее Фабрики Декора.

    ВідповістиВидалити
  3. Ух, какая знойная страничка! Прямо греет глаз! Спасибо, что творите с Lesia Zgharda

    ВідповістиВидалити
  4. Холст по-настоящему теплый и жаркий, как лето! Восхитительная работа!Спасибо за участие в задании ТМ Lesia Zgharda!

    ВідповістиВидалити
  5. Очень здорово выдержаны цвета! Мне работа очень понравилась! Спасибо за участие в Галерее Фабрики декору!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...